KOSTPRIJS EN DUUR VAN VERTALINGEN

© Brepoels Vertaalbureau.


Hoeveel kost het en hoelang duurt het voor mijn vertaling klaar is?

Wanneer u ons uw documenten bezorgt, zenden wij u onmiddellijk een offerte met daarop de kostprijs en gegarandeerde levertermijn.


Zijn we het goedkoopst? Waarschijnlijk niet, want elke vertaling wordt letterlijk driedubbel gecontroleerd om elke mogelijke fout uit te sluiten, geen moeite wordt gespaard om snel en correct te leveren en al onze interne en externe vertalers moeten aan de strengste eisen voldoen.

Zijn we de beste koop? Waarschijnlijk wel, want weinigen zullen ons kloppen in kwaliteit, snelheid, ervaring en knowhow als het op beëdigde vertalingen aankomt. Toch zullen velen een duurdere prijs hanteren.


Bij Brepoels Vertaalbureau is de kostprijs afhankelijk van het aantal documenten en de talencombinatie, maar ook van de hoeveelheid tekst op uw brondocument. Wat de vertaling betreft, betaalt u enkel voor het aantal lijnen dat werkelijk vertaald is. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bepaalde Belgische standaarddocumenten), hanteren wij een prijs per document waardoor de kosten sowieso nog lager komen te liggen dan de prijs per lijn.

Zijn we het snelst? Wat de vertaling en beëdiging betreft waarschijnlijk wel. Helaas hebben we niet alles zelf in de hand. Voor de legalisatie zijn we afhankelijk van de snelheid van handelen van de rechtbank in kwestie. Uiteraard stellen we alles in het werk om uw order zo snel mogelijk rond te krijgen, steevast binnen de door ons gegarandeerde levertermijn.

--------------------------------------------------------------------------------

BREPOELS VERTAALBUREAU

PIETELBEEKSTRAAT 155, 3500 HASSELT

Telefoon: 011/201 777
Mail: contact@brepoels-translation-agency.be
Fax: 011/201 778

--------------------------------------------------------------------------------

De gegevens hierboven zijn louter informatief en binden Brepoels Vertaalbureau op geen enkele wijze.


© Brepoels Vertaalbureau.